27 sep

ja va har vi hittat på idag. va hos kim och lill på fika i förmiddags, till isacs stora förtjusning. han har tjatat om att gå bort dit nu i flera dagar. så han fick leka av sig lite. kom en och köpte tvilling vagnen förut, använder den aldrig längre så den stog bara och tog massa plats. imorgon ska vi till anders med william på 2 mån kontrollen, även läkarundersökning. me han undersöktes ju av en läkare förra veckan så kommer nog inte säga så mkt annorlunda än va dom gjorde då.jimmy kommer hem tidigare i natt oxå, han skulle på nån utbildning imorgon kl 10, så han orkar upp till de.
annars har vi inte gjort så mkt mer idag. william somna för en liten stund sen, han somnade en liten stund precis när dom kom och hämta vagnen och ja va tvungen att gå ut så han va vaken lite senare idag.
ne lägga upp lite kort sen gå till sängen och se om herr blund har lust att träffas en stund. alltid trevligt att träffa honom ibland.

idag skulle pappa fyllt år oxå.. så mkt jag vill skriva men vet inte hur jag ska formulera de. de kommer när de kommer, en dag kanske de bara ploppar upp.

och så självklart ett jätte grattis till michelle på din dag!

 









och dagens kort får bli lite större än dom andra =)




26 sep

lite kort på lite allt möjligt.


en sahra.

en jimmy.

en gravid sahra.

en adrian

en isac.


och en liten william med mammas fula min =)
.


25 sep

yes igår blev william 2 månader. 2 månader sen jag låg ock skrek i en ambulans =)
har precis lagt isac och adrian, william ska få mat om en liten stund sen natti natt för honom oxå. har tagit lite kort, äntligen fått kort när han skrattar, ska lägga upp dom när jag kommer ihåg.
isac har slutat med välling oxå. ett steg i rätt riktning. adrian kissa på pottan idag, gjorde de före storebror, inte dåligt. sa de till isac, jävlar va sur han blev, kanske sätter lite press på honom att ge upp och sätta sig där  han oxå så han blir torr nångång.


22 sep

ja vad har hänt de senaste..
mamma va här förra veckan, jag o jimmy va på thai å käka på våran första bröllopsdag. fort de går. låg dunderförkylda veckan innan, men grabbarna klarade sig någorlunda iaf. va nere i ullared igår, köpte en vinterjacka å en overall till william. sen annat smått å gott som de alltid blir när man e där.
va även i u-hamn me william för att kolla hans mage för att fastställa om de e kolik eller inte, för att utesluta nått annat. han va så frisk så så visst e de kolik men fick jag nått som kunde hjälpa honom då?... nej, för dom dropparna har slutat tillverkas. arg man blir. han sa bara att jag skulle öka dosen på dom jag har..mm.. hjälper säkert. dom tog ett blodprov på honom för å se om han tåk mjölk eller inte. får väl se va de visar.


13 sep


isac nyfödd

adrian nyfödd

william nyfödd


12 sep-bröllopsdag!

idag har vi varit gifta i ett år =) fort tiden går. vi ska ut och äta på thai senare ikväll, ska bli mysigt=) älskar dig min underbara man och hoppas på många många fler år tillsammans.


älskar dig
 
massor.







11 sep

va hos anders med william idag. 47-- nånting vägde han har inte boken här, och va 55 lång. tog upp hans mage oxå, han sa att vi kunde testa sempers magdroppar. men han ville även att vi skulle ringa in till barn och be att dom tittar på honom så man kan utesluta att de inte e nått annat. får se. testar väl dropparna först så får vi se om dom hjälper. får köpa dom imorgon. för nu har han riktig jobbigt, extremt jobbigt.


10 sep

mamma håller på att göra vällingtill grabbarna. la precis ner william i sängen, för andra gången denna morgonen. han brukar alltid vakna mellan 4-6 och somna om nån timme men idag så vakna han runt 7 och va jätte pigg och hörde att adrian höll på och vakna, och mamma och isac kom en liten stund efter så tog upp honom eftersom han va så pigg. men somnade i mammas famn efter en liten stund så la honom i sängen.. tog väl 15-20 min så vakna han.. han brukar alltid ligga på eller brevid mig efter han ätit och de märkte han tydligen att han inte gjorde. så nu testar vi igen. ska iofs gå och lägga mig en stund jag oxå men vore skönt att få ligga själv i sängen som jag själv vill och inte på rygg.
igår hade han en jobbig kväll oxå. skrek och åt skrek och åt. somna till slut runt 23. snorig e han fortfarande oxå, och har väldigt mkt slem, märks när han äter då han spyr mer än vanlig och massa som komm upp.
 jimmy ligger fortfarande och sover, va ute med jobbet igår. måste komma ihåg att ringa olle oxå, för min efterkontroll, sen fundera jag även på att ringa prästen snart och se va de finns för tider runt okt-nov.


9 sep

isac gnäller adrian gnäller och william skriker. roligt de e med barb ibland...=)
jimmy e å kör kim till systemet tills ikväll. mamma kommer om en stund oxå. fick sålt tygerna igår, skönt de. verkar vara väder att vara ute idag oxå, ta ut dom små trollen senare.
william vaknade vid halv sex i morse men somna inte om förns vid 7.. va hu pigg som helst den första timmen men sen hade han problem att ha nappen i munnen, som han självklart måste ha, eftersom han e så snorig. men de gick till slut. och adrian vakna en timme efter de och isac likaså. snart dags för dom att vila en stund, behövs verkligen hör jag.
vägde mig igår oxå, 54,3 står den på nu. gått ner 12 kg ungefär sen han föddes. kan gå ner till 52 sen får de stanna, de e nog lagom.
ne ställa in två vällingflaskor i micron, ta fram blöjor, leta nappar, leta snuttisar..


8 sep

dags att skriva lite igen kanske. jimmy sitter med william i soffan och grabbarna e inne i isacs rum. skulle städa, igen, men de tvekar jag på, igen. har köpt minifom till william nu, får se om de hjälper. han ha även blivit väldigt snorig stackarn. denna jävla förkyldning som går nu. idag händer nog inte så mkt tror jag, kommer en och förhoppningsvis köper tygerna senare. finare väder idag oxå, hoppas de håller sig så man kan ta ut grabbarna en stund sen. behövs.


5 sep

händer idag tro.. vädret verkar ju inte vilja bli bättre. marknad i tranemo, men inte så lockande i detta regn. nåndag kan de väl ändå vara lite uppehåll så man iaf kan vara ute. får se va som händer och sker.

jimmy e på väg hem från jönköping. va där med isac och jonas. köpt ett nytt skåp där vi ska ha talrikarna m.m, sen tre hyllor till v-rummet där cd-skåpen stog, rätt tomt där sen en bänk som ska vara i tvättstugan. william sover, men vaknar nog snart och adrian, ja va gör han, river köket låter de som. nog bäst att jag tar mig en titt =)


skrik skrik skrik, inte ljuv musik i mina öron.


4 sep

va livet kan vara orättvist ibland. man undrar varför saker händer, eller inte händer. va de va för mening med just den saken och va som händer efter. de kan vara en helt vanlig dag för att sen i nästan sekund så förändras allt. utan att man ens hinner reagera eller fatta va som egentligen hänt.


3 sep

här hostas de fortfarande på. william blev halvsnorig i natt, hoppas att de går över fort. vet inte va som händer idag, mådde man bara lite bättre så kunde man gjort nått så tiden gick lite fortare. sen kan man ju inte åka iväg till nån heller så eftersom man kanske smittar.. så blir väl en hemma dag idag igen. får se. jimmy verkar vara på bättringvägen iaf, skönt de för honom.
han har väldigt bra koll han, han trodde att vi varit förlovade i 2 år..upplyste honom starkt att de snart e 4! =)
ne om man ska gå och ta en cigg och se va grabbarna gör, dom skulle städa isacs rum, men jag tvivlar starkt. så kul kan de inte vara att städa så kul som dom verkar ha där inne. eller vem vet.



blev inte så mkt gjort idag men vilken dag.. har verkligen ingen ork känner jag och tyvärr så blir ju isac och adrian lidande av de.. och att william har haft en extrem gnälldag, nej, skrikdag, gjorde ju inte saken bättre. ingenting har verkligen gjort den herren nöjd idag vilket gjort att isac och adrian kommit ännu mer åsidosatt.. och de känns, verkligen dåligt samvete för de. hoppas att de blir bättre imorgon. för såhär går de inte att ha de allt för länge till. är ju inte deras fel att man själv inte mår bra och att william varit på allmänt förjävligt humör. ta kvälls ciggen sen hoppa i säng.





2 sep

hade glömt bort att denna fanns så kanske ska börja skriva lite igen.
ja nu har lille william kommit, 24 juli, 4 dagar extra låg han och gottade sig. men sen fick han bråttom, väckte mamma med jobbiga och oregelbunda värkar kl 01 och runt 03 så gick vattnet, sen kom de värkar blandat med krystvärkar så de va bara att ringa ambulasen, för säkerhets skull. hann precis komma in i bilen då huvudet va ute. skrek på ambulansmännen, två gubbar naturligtvis, att dom får komma nu. sen sa den ena " jag har ena axeln, ska du ta den andra så drar vi eller ska vi vänta på nästa värk?" till den andra,
va?! ta ut ungen nu för f-n! men nej dom ville vänta tills nästa värk.. men ut kom han iaf.

nu e han 5½ vecka och håller verkligen mamma och pappa sysselsatta tillsammans med sina bröder.



                                              


RSS 2.0