27 sep

ja va har vi hittat på idag. va hos kim och lill på fika i förmiddags, till isacs stora förtjusning. han har tjatat om att gå bort dit nu i flera dagar. så han fick leka av sig lite. kom en och köpte tvilling vagnen förut, använder den aldrig längre så den stog bara och tog massa plats. imorgon ska vi till anders med william på 2 mån kontrollen, även läkarundersökning. me han undersöktes ju av en läkare förra veckan så kommer nog inte säga så mkt annorlunda än va dom gjorde då.jimmy kommer hem tidigare i natt oxå, han skulle på nån utbildning imorgon kl 10, så han orkar upp till de.
annars har vi inte gjort så mkt mer idag. william somna för en liten stund sen, han somnade en liten stund precis när dom kom och hämta vagnen och ja va tvungen att gå ut så han va vaken lite senare idag.
ne lägga upp lite kort sen gå till sängen och se om herr blund har lust att träffas en stund. alltid trevligt att träffa honom ibland.

idag skulle pappa fyllt år oxå.. så mkt jag vill skriva men vet inte hur jag ska formulera de. de kommer när de kommer, en dag kanske de bara ploppar upp.

och så självklart ett jätte grattis till michelle på din dag!

 









och dagens kort får bli lite större än dom andra =)




Kommentarer
Postat av: Alfva

Jättefina bilder!

Hur är det med Williams mage? Blir det något bättre?

2009-09-28 @ 22:00:41
URL: http://alfvan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0