27 jan

inget va kvar och jag kände mig klar beredd att få ge mig av till slut,
 bara bort från den dröm som jag hade för mig själv och jag trodde jag delade med dig.
jag ser dig springa emot mig på fältet och de e svårt att förstå att du en gång var min.
blev våra öden som livet och döden då ska jag gå så att du kan stanna kvar och leva igen.


lätt mot min kropp med din mun mot min hals så bar jag dig hela vägen hem, jag var trött men du sov och din hud var ännu varm efter lekar du aldrig lekt förut.

orkar jag vänta när himlen begär mig ska jag bli kvar där i kylan när allt kan bli mitt så ta de du saknar, min kropp eller vilja, jag kan ge bort hela livet för en dag, om himlen blir min.

visst kan jag blekna i skuggan av ett liv, jag blev bara bländad av de jag såg.
bilden är fastbränd, min längtan var så stark, och var det ett lån, e jag fattig nu.

fördes du bort för ett löfte du gav, så blek när du såg mig komma fram,
han förstod vad han såg när du vred dig ur hans grepp och jag visste att sanningen var nu.
om jag har fel nu så går du ifrån mig om jag har rätt ska jag slåss för en lögn som var din,
förneka mig aldrig med tystnad och rädsla, vad har vi kvar om gömmer de vi vet.
då finns ingenting.


26 jan

Isac 6 mån


Adrian 6 mån


William 6 mån


20 jan

hopp, kanske skulle ta ocn skriva lite, efter viss tjat :)
har väl inte hänt så mkt, ena förkyldningen har avlös den andra på grabbarna.
jimmy och robin e på auktion och jag e hemma med, ja jag vet inte vad man ska kalla dom, terrorist och monster låter för snäll..! :)
håller mig sysselsatt iaf, de e en sak som e säker.

william e snart 6 mån oxå, börjar bli stor kille nu. och adrian blir snart 2. och isac 4... fan jag e ju snart död :) ne kanske inte, e har ju inte nått 23 än, så några år kvar har man väl förhoppningsvis kvar.

ne, hör att de e dags att kolla dom.. igen.. och igen... och igen.. morr.





1 jan-grattis älskling ♥

hopp då va de nytt år igen då.
julen va lugn, va hemma hos gunilla och mikael på julafton, barnen blev så nöjda med sina saker så, eller william brydde sig väl inte så speciellt, han blev glad över allt papper och snören som han kunde prassla med, de va hans jul de. juldagen kom mamma mormor och hans. mamma stannade till nyår.
nyår blev väl lite annorlunda, adrian inledde dagen med feber. och så fortsatte de oxå. han va inte alls pigg och kunde inte sova på kvällen. vid 12 slaget så va han fortfarande vaken och då gick de ju verkligen inte att sova, livrädd för allt smällande. men somnade till slut runt halv 1.
idag så e han piggare, men inte riktigt bra. märks på humöret, grinigare unge får man leta efter. la honom vid halv 9 som alltid, men han skulle minsann inte sova. gjorde allt för att inte göra de heller, kasta ner täcket och kudden på golvet, snuttisen och nappen för all världens väg. sen blev de lugnt så gick in och titta till honom då har han slängt ner allt han har i sängen på golvet och sitter med armarna i kors och blänger på mig när jag kommer in.. mmm, puss på dig oxå! =)
men han somna till slut, hoppas att natten blir lugnare.
william va snorig när han somna han oxå, så får väl se.
på tål om den herren, jag undrar va han sysslar med egentligen.. i ca 1 månad nu så har han vaknat på nätterna igen.. vaknar runt 1-2, i natt vakna han 0:44, man har ju knappt hunnit somna själv, för att sen vakna ingen runt 5-6. så mkt vakna han inte ens när han va nyfödd. så de får han gärna ta och sluta med, rätt snart. tack!

älskling fyller år idag oxå, hela 23. men de blev ingen rolig födelsedag han fick. fick en infektion i ögat som present så han har legat så gott som hela dagen. du får sluta slarva nu älskling. allvarliga saker.

yes de va väl en liten uppdatering iaf.


RSS 2.0