25 januari

jimmy e och hämtar kläder, isac kollar på tv, just nu, och adrian e fly förbannad.. sängen för honom nu snart. väntar lite till bara.
dom har frisknat till nu iaf, eller börjar att göra de. skönt för dom. jimmy börjar jobba imorgon igen. vet inte va man ska hitta på. inte långt tid kvar tills adrian fyller 1, två veckor ca. fort de gått med honom. sen den 9 så e de dags för ul, alltid lika kul. vet inte om vi ska ta reda på va de e för nått, de visar sig.

v 16 idag. skynda långsamt. verkligen.

15 januari

hopp ska man försöka vara seriös här oxå. vet inte varför jag skaffa men kan väl vara bra att skriva av sig ibland.

adrian va i uhamn idag men dom kunde inte kolla honom eftersom maskinen va sönder så ska tillbaka om 6 månader för att kolla igen.
jag skulle egentligen följt med, och isac skulle varit hos famo men han vakna inatt av att han spydde, hög feber nu igen, så jag var hemma med honom. han hade nog inte ens pallat bilfärden dit bort.

nu ligger han å sover i soffan,men vaknar varje 15-20 min, stackarn..
mamma skulle ha kommit imorgon egentligen men hon ringde och sa att hon kommer ikväll ist så kan jag och jimmy koppla bort honom iaf, bara adrian kvar.

jimmy och adrian ligger och sover nu men ska väcka dom snart. så han somnar någorlunda tid ikväll.

är i mitten på v 14 nu oxå, tiden går extremt långsamt denna gången.. men de e väl för att de e sista och man vet va som händer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0