1 jan-grattis älskling ♥

hopp då va de nytt år igen då.
julen va lugn, va hemma hos gunilla och mikael på julafton, barnen blev så nöjda med sina saker så, eller william brydde sig väl inte så speciellt, han blev glad över allt papper och snören som han kunde prassla med, de va hans jul de. juldagen kom mamma mormor och hans. mamma stannade till nyår.
nyår blev väl lite annorlunda, adrian inledde dagen med feber. och så fortsatte de oxå. han va inte alls pigg och kunde inte sova på kvällen. vid 12 slaget så va han fortfarande vaken och då gick de ju verkligen inte att sova, livrädd för allt smällande. men somnade till slut runt halv 1.
idag så e han piggare, men inte riktigt bra. märks på humöret, grinigare unge får man leta efter. la honom vid halv 9 som alltid, men han skulle minsann inte sova. gjorde allt för att inte göra de heller, kasta ner täcket och kudden på golvet, snuttisen och nappen för all världens väg. sen blev de lugnt så gick in och titta till honom då har han slängt ner allt han har i sängen på golvet och sitter med armarna i kors och blänger på mig när jag kommer in.. mmm, puss på dig oxå! =)
men han somna till slut, hoppas att natten blir lugnare.
william va snorig när han somna han oxå, så får väl se.
på tål om den herren, jag undrar va han sysslar med egentligen.. i ca 1 månad nu så har han vaknat på nätterna igen.. vaknar runt 1-2, i natt vakna han 0:44, man har ju knappt hunnit somna själv, för att sen vakna ingen runt 5-6. så mkt vakna han inte ens när han va nyfödd. så de får han gärna ta och sluta med, rätt snart. tack!

älskling fyller år idag oxå, hela 23. men de blev ingen rolig födelsedag han fick. fick en infektion i ögat som present så han har legat så gott som hela dagen. du får sluta slarva nu älskling. allvarliga saker.

yes de va väl en liten uppdatering iaf.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas ni/du får en lugn natt!

Kan riktigt se sura Adrian fram för mig :-) Skruttunge!

Gå och lägg dig :-)!

Älskar dig, Skrutta!

2010-01-01 @ 23:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0