3 sep

här hostas de fortfarande på. william blev halvsnorig i natt, hoppas att de går över fort. vet inte va som händer idag, mådde man bara lite bättre så kunde man gjort nått så tiden gick lite fortare. sen kan man ju inte åka iväg till nån heller så eftersom man kanske smittar.. så blir väl en hemma dag idag igen. får se. jimmy verkar vara på bättringvägen iaf, skönt de för honom.
han har väldigt bra koll han, han trodde att vi varit förlovade i 2 år..upplyste honom starkt att de snart e 4! =)
ne om man ska gå och ta en cigg och se va grabbarna gör, dom skulle städa isacs rum, men jag tvivlar starkt. så kul kan de inte vara att städa så kul som dom verkar ha där inne. eller vem vet.



blev inte så mkt gjort idag men vilken dag.. har verkligen ingen ork känner jag och tyvärr så blir ju isac och adrian lidande av de.. och att william har haft en extrem gnälldag, nej, skrikdag, gjorde ju inte saken bättre. ingenting har verkligen gjort den herren nöjd idag vilket gjort att isac och adrian kommit ännu mer åsidosatt.. och de känns, verkligen dåligt samvete för de. hoppas att de blir bättre imorgon. för såhär går de inte att ha de allt för länge till. är ju inte deras fel att man själv inte mår bra och att william varit på allmänt förjävligt humör. ta kvälls ciggen sen hoppa i säng.





Kommentarer
Postat av: Cattis

Vilka sötpojkar du har :) Du färesten om du vill ha bloggen lite mera personlig så hjälper jag dig gärna, det är bara säga till :) Jag brukar kunna fixa sånt på någon timma :) Ha en bra dag!

2009-09-05 @ 11:20:08
URL: http://shadowstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0